Aangeboden: HEZ Cleaning voor bedrijf en particulier

HEZ Cleaning is een jong en professioneel dienstverlenende organisatie. Onze brede ervaring op het gebied van schoonmaakwerk heeft ervoor gezorgd dat  wij nu zelfstandig zijn en daar zijn wij trots op

Wij bieden onze diensten aan bij een diversiteit aan bedrijven, instellingen, Vereniging van Eigenaren en  particulieren.

Wij van HEZ Cleaning zijn pas tevreden als u dat bent.

Een persoonlijke relatie met u als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Zodat we altijd van elkaar weten hoe het ervoor staat en er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan. Als schoonmaakbedrijf hebben wij duidelijke en korte communicatielijnen. Daarom kunt u bij ons rekenen op:

 • 1 AANSPREEKPUNT

 • REGELMATIGE CONTROLE

 • ONZE BELOFTE: WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT.

   

  Of het nu gaat om kantoren, recreatie, onderwijs, zorgsector of particulieren: bij ons kunt u terecht voor kwalitatief de beste schoonmaak prestaties. Maar vooral ook voor meer dan schoonmaak en schoonmaakonderhoud alleen. We zijn gespecialiseerd van glasbewassing tot tapijtreiniging.

  U kunt ons inschakelen voor

  Regulier of periodiek schoonmaakwerk, reinigen trappenhuizen, tapijtreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud, gebouwbeheer en schilderwerken.

  Waar kunt u ons inhuren?

  HEZ Cleaning is gevestigd in Monnickendam. Onze diensten bieden wij daarom ook aan in en rondom Gemeente Waterland en de Randstad.

  Voor meer informatie en/of een offerte aanvraag kunt u ons bereiken op 06-816 32 228 of per mail hezcleaning@gmail.com.

   

  Hopelijk tot ziens.

  HEZ Cleaning.

   Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:08-11-2014 om 09:28u
Door:Richard Ten Holter
Bekeken door: 2607 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Monnickendam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.