Te koop: kantoormeubilair

De Projectinrichter is sinds 2003 specialist op het gebied van projectinrichting op maat voor kantoren en andere werkplekken Wij bieden een ruim assortiment ergonomische kantoormeubelen projectstoffering en verzorgen duurzame totaalprojecten gericht op het nieuwe werken.

Wat De Projectinrichter uniek maakt is dat wij een van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland zijn Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan een specifieke leverancier en ruim 250 verschillende merken kantoormeubelen en projectstoffering kunnen aanbieden.

Showroom: Voltastraat 8, 1446 VC PurmerendKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


kantoormeubilair

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-11-2020 om 11:00u
Door:De Projectinrichter
Bekeken door: 220 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Purmerend
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2021. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.